www.Kanosiden.dk www.Kanosiden.dk
Egne Turer

Kanoture Danmark

Kajakteknik.dk


Udsigt fra Tinnet krat.

 

Du kan sagtens sejle i kano over længere strækninger i Danmark med flere overnatninger undervejs. Turmuligheder er der nok af langs de 7500 km. kyst omkring Danmark. Åer er dog det mest udbredte til kanosejlads.

Men du kan også sejle i kano på flere af de danske fjorde eller følge kystlinien ind i små vige og bugter, og rundt om pynter og odder. Der er utallige turmuligheder på Limfjorden, vigene omkring Djursland, og de jydske og sjællandske fjorde. Det sydfyske øhav kan også sagtens besejles i kano. Her er det tilladt at sejle hele året - kanoen skal blot sættes i fra et offentlig sted, eller man kan spørge om tilladelse.

Da kanosejlads er blevet en særdeles populær aktivitet på flere af de danske åer, har det været nødvendigt at regulere sejladsen på forskellige måder de forskellige steder, hvor naturen er særlig sårbar overfor slid og uro.

Derfor skal man være opmærksom på, at man ikke blot kan sætte sin egen kano i åer og søer. På visse vandløb og dele af vandløb skal man først rekvirere et gæstekort - som regel på turistkontoret.

Det kan anbefales at søge kortet i god tid, da der ofte kun udstedes et begrænset antal til de enkelte vandløb.

Find et sted at sejle "klik på kortet"
Danmark

Skal du på kanotur med børn så læs mere
"her"

Mere detaljeret beskrivelse fåes
hos de fleste kanoudlejere

Siden opdateres løbende med
flere turbeskrivelser.

Du skal være velkommen til også at sende turbeskrivelser kontakt@kanosiden.dk så vil siden blive udbygget med jeres ture.

 


Storeå i Danmark


Skals Å i Danmark


Start Uggerby Å


Solnedgang over Store å


Skanderborg Sø

Sitemap Home
© 2008 Kanosiden.dk CVR-nr 31355346 SE-nr. 34342202