www.Kanosiden.dk www.Kanosiden.dk
Børn på kanotur

Børn på kanotur

 


Det er nu altid hyggeligt med bål

Klar til afgang
Klar til afgang

 

Små børn er ikke nogen hindring for at tage på kanotur – men det er vigtigt at det forgår på børnenes præmisser. Planlæg turen sammen med børnene, så det bliver en rigtig hyggelig familietur.
Med små børn er det vigtigt med mange pauser. Padl så I hurtigt kan komme i land, hvis der er brug for at strække ben, eller – hvis de er vokset fra bleerne – skal tisse.
Der skal være mulighed for at kunne tage sig en lur, så medbring et tæppe og evt. en pude.
Det er også godt med lidt mad og drikkevarer som børnene kan hygge sig med. Tager man legesager med, skal de bindes fast til kanoen, så de ikke forsvinder.
Små børn vil også gerne hjælpe til med at padle. Hvis man lejer en kano, har de som regel også børnepadler – ellers kan en spade sagtens bruges som padle. Husk blot at binde den fast til kanoen.
Børn skal ikke bindes fast til kanoen. Hvis man synes det er nødvendig, så bind dem fast til en voksen. En god redningsvest er at foretrække frem for alt. Skulle ungerne falde over bord, bliver de som regel blot våde, og så har de lært det.
Det siger sig selv, at det kræver en stabil kano der tåler at barnet læner sig ud over siden for at lege, og at barnet går fra side til side i kanoen.

Du skal være velkommen til at sende forslag til kontakt@kanosiden.dk så siden kan blive udbygget med din erfaring.

 


Kanoture er dejlige.


Man sover faktisk godt her.

       
Sitemap Home
© 2008 Kanosiden.dk CVR-nr 31355346 SE-nr. 34342202